• Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 dnevna soba
  • Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 trpezarija
  • Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 terasa

DVOSOBAN STAN - 59,55 m2

Jug Bogdana 7, Novi Sad

Dvosoban stan 59,55 m2

Potkrovlje – STAN 7

OPIS STANA

U našoj trenutnoj ponudi, na potkrovlju ulično orijentisan, nalazi se  veoma interesantan stan. Zaista smo se potrudili da ovom stanu damo notu potpune funkcionalnosti, lepog i udobnog prostora, a da porušimo sve predrasude o prostorima ove vrste. Sve kosine u stanu su minimalne i ne narušavaju osećaj prostranosti.

Vodili smo računa da svaki kutak bude osvetljen, da svaki njegov kvadrat bude podređen uživanju. Našim idejnim rešnjem, predstavljenim na fotografijama i 3D modelima, potrudili smo se da vam dočaramo potencijal ovog stana.

Iz predsoblja ulaz vodi u dnevni boravak, koji zajedno sa trpezarijskim delom, čini jednu celinu. Dnevna soba je svetla i funkcionalna, sa  prozorom koji stanu daje čarobnu notu zbog osećaja otvorenog prostora i svetlosti koju propušta.

Iz trpezarijskog dela vrata vode na prostranu terasu, prelepu oazu, koja će, sigurni smo, biti omiljeni deo vašeg stana. Prostor ostavlja mašti na volju da ga opremite udobnom garniturom, baršunastim ležaljkama, oplemenite ga egzotičnim biljkama ili možda roštiljem kojim ćete obradovati ukućane i prijatelje…

Kuhinja je otvorena, ima prirodnu ventilaciju u vidu krovnog prozora. Nismo želeli da improvizujemo pregrade i na taj način narušimo celinu dnevnog prostora. Kuhinja ima malu ostavu, koja je praktična kao skrovište za sve sitnice.

Iz dnevnog boravka ulaz vodi u spavaća sobu koja je dovoljno komforna da je možete opremiti komadima nameštaja koji su vam potrebni za odmor i plakarom standardne visine.

Kupatilo je organizovano tako da istovremeno bude lepo i funkcionalno, a pre svega opremljeno prvoklasnim sanitarijama.

Podovi kuhinje, terase i kupatila, popločanu su premium keramikom čiji tonovi ujedno odaju utisak luksuza i svedenosti, što Vam daje prostora da budete kreativni u uređenju, a da se  keramika, bojom i strukturom,  sa lakoćom uklapa u sve vaše vizije. Podovi soba su obloženi prvoklasnim Tarkett parketom koji ovom stanu daje epitet topline i doma. Ugrađena je najkvalitetnija Velux krovna, spoljna i unutrašnja stolarija, koja garantuje dugotrajnost.

Naša ponuda stanova je raznolika u pogledu strukture i kvadrature, ali ukoliko baš ovaj stan bude Vaš izbor, sigurno ste odabrali prostor koji će Vam pružiti maksimalnu udobnost, moderan i drugačiji koncept stanovanja.

ORIJENTACIJA STANA I POLOŽAJ U ZGRADI

Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 - Položaj u zgradi
Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 - Orijentacija stana

3D PRIKAZ STANA

1
2
3
4
5
6
7
Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 3d osnova big
1

PREDSOBLJE – keramika – 2,70 m2

2

KUPATILO – keramika – 5,68 m2

3

OSTAVA – Keramika – 1,32 m2

4

KUHINJA – keramika – 5,72 m2

5

DNEVNA SOBA – Tarkett parket – 16,92 m2

6

SPAVAĆA SOBA – Tarkett parket – 9,56 m2

7

TERASA – keramika – 19,93 m2

OSNOVA STANA

Polis Invest - Jug Bogdana 7, Novi Sad - stan 7 - Osnova stana

STRUKTURA STANA

Naziv prostorijeObrada podaPovršina poda
1. PREDSOBLJEKeramika2,66 m2
2. KUPATILOKeramika5,17 m2
3. OSTAVATarkett parket1,27 m2
4. KUHINJAKeramika5,53 m2
5. DNEVNA SOBATarkett parket16,62 m2
6. SPAVAĆA SOBATarkett parket9,23 m2
7. TERASAKeramika19,07 m2
UKUPNO:
59,55 m2

Oprema i nameštaj prikazani na renderima stanova predstavljaju samo predlog kako možete opremiti enterijer.

VIRTUELNA TURA

U ovom deli možete virtuelno prošetati kroz stan, videti kako je moguće opremiti ga i pokušati da steknete utisak o prostoru koji imate na raspolaganju i njegovom maksimalnom  iskorišćenju.

U PONUDI NA ISTOJ LOKACIJI